Forsvunnede diamanter

Jeg vet ikke helt hva det er med meg, om det er karma eller hva det nå er, men av og til er universet seriøst mot meg. Og før du tenker «nå er jeg drittlei av klageinnlegg fra hun berta der», så må jeg parere med at dette ikke er så seriøst som det høres ut. Men for meg er det jo seriøst nok allikevel. Altså, universet er altså i mot meg. For vet du hva? ALT jeg liker best forsvinner liksom alltid fra markedet! Husker du Fanta Shokata? Det var verdens beste brus. Den hadde smak av hylleblomst og… Et eller annet jeg ikke husker hva var. Dritgod var den i alle fall, og den minner meg om gode minner på Oppdal med snowboard og ei god venninne. Sugarfree Redbull er dessuten veldig ofte utsolgt på butikkene jeg stikker innom, og hvorfor i all verden finnes de ikke i store bokser!? Jeg trenger jo Redbull i store mengder!
Og så har vi den ekstremt gode appelsinsjokoladen (som nå faktisk er tilbake i butikkhyllene, da. Nå når jeg ikke er så gira på å spise 250 gram sjokolade og bli feit som en julegris), som bare forsvant helt plutselig! Den var et fast tilskudd i julefeiringa, men det ble det altså slutt på. Det ble jeg så trist av at jeg faktisk bestilte den fra England på Ebay. (Hah… Glad i sjokolade, noen?) Apropos sjokolade; Det var mye bedre når Lion faktisk var god og Twix het Raider.

Dots. Dots som jeg brukte å dyppe i melk og nyte like mye som en realitykjendis nyter å se trynet sitt klint utover forsiden av Se og Hør. BORTE! Helt borte. Så sitter vi igjen med Oreo, som på langt nær er like god som min elskede Dots.

Okei. Nå kommer jeg faktisk ikke på fler ting som jeg har elsket som har forsvunnet. JO! Fanta lemon! Den finnes jo heller nesten ikke nå!? Men Hobby (den grusome sjokoladen med gelegreie) skal de ha. Og lakris. Fysj! Makan. Enten så har alle andre ekstremt dårlig smak, eller så har jeg det. Og nå innser jeg at det høres ut som om jeg bare drikker brus og spiser godteri, og sikkert veier bortimot hundreogfemti kilo. Minst. Men det er ikke sånn altså. Jeg spiser ikke godteri særlig ofte, men kommer ikke på andre ting som har forsvunnet fra markedet, og ikke veier jeg hundreogfemti kilo heller. Det er bare så utrolig rart at alle tingene jeg har unnet meg som kos oppgjennom (okei, ikke alle da, det var en sterk overdrivelse) bare forsvinner! Uten så mye som et forvarsel en gang, så jeg ikke rekker å tømme butikkene for favorittene mine! I miss you all… Eller kanskje – kanskje er det en bra ting? Da går det i sukkerfri brus og frukt i stedet. Og selvfølgelig en sjokkis i ny og ne, da…

Og før det blir krig i kommentarfeltet; I-landsproblemer er problemer det og. You can’t spell «i-landsproblemer» uten «problemer».

Del

9 Kommentarer

 1. Anonym
  desember 28, 2015 / 15:42

  Ja å bli feit er jo det værste som kan skje et menneske. Værre en både kreft, diabetes og all verdens sykdommer til sammen det. Fysj fysj liksom.

  • desember 28, 2015 / 16:36

   Å veie 150 kg innebærer ikke bare å være tjukk. Det er diabetes og en hel rekke andre ulemper ved det. Jeg sa aldri at det var snakk om å være tjukk i seg selv. :) Og at jeg ikke vil bli tjukk, betyr jo ikke at jeg mener det hadde vært verre enn kreft. Eller bipolar lidelse for den del.

   • desember 28, 2015 / 17:56

    Noen liker å vri og vende på alt man skriver, og disse anonyme kommentarene er jo ofte sånn. :) Jeg bruker ikke mye energi på det. Om noen tar seg nær av det jeg skriver i slike tekster, så so be it. Det er beklagelig, men jeg føler ikke den skylda ligger på meg.

    Og DU har dårlig smak, du! Jeg mener… Yade!? Melkedrøm?! Fysj! Burn Zero er dødsfælt… Hahaha :D

 2. Det er på grunn at du har ekstremt dårlig smak! Appelsinsjokolade er ikke godt, Dots var vare fæl wannabe Oreo, og Sugarfree Redbull smaker kunstig. Det er Burn Zero man skal klage over at man sjeldent finner.
  Men I feel you! Hva skjedde med Yade-sjokoladen? Og den sjokoladen med yoghurtfyll – melkedrøm?

 3. Victoria
  desember 28, 2015 / 22:10

  Dots var ti ganger bedre enn oreo… Og jeg savner tacogryta fra toro. Liker bloggen din veldig godt, du er flink til å skrive. Og takk for at du er så åpen, du gjør en viktig jobb ift stigmatisering av psykiske lidelser. Takk fra meg som ikke er like modig!:)

  • desember 28, 2015 / 23:09

   Åh, tusen takk for fine ord! <3 Og SÅ enig. Dots var magisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.