Male model

magazinefashionchanges
Modell: Marius Ranøyen // Trend Models
Assistent: Christine Kopland
MUA: Karoline Aasbø

Jeg driver da med det samme som jeg alltid driver med for tiden; Tar bilder. Her er noen bilder av Marius fra Trend Models fra her om dagen. Jeg har aldri tatt fashionbilder av menn før, så det var gøy! Det blir jo noe helt annet.
Men nok fotoprat. Nå skal jeg snart gjøre meg klar til å ha en liten jentekveld med Elin og ei av hennes venninner. Elin er ei super jente jeg jobbet sammen med på Fame Fotografene, og nå har jeg ikke sett henne på evig lenge. Det blir kos!

Del

1 Comment

  1. oktober 30, 2015 / 20:58

    Du er så dyktig Drea!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.