Full of motivation

njudrea

treningsdrea

newtop2

newtop

De siste ukene har jeg virkelig stått på med treninga, og nå er det vanskelig å tvinge seg selv til å ta restitusjonsdager, på tross av at jeg vet hvor viktig restitusjon er. Dagen er liksom ikke helt den samme uten trening. Siden jeg er sykmeldt, har trening bltit dagens høydepunkt. Den ene tingen som virkelig gjør meg kjempeglad. Jeg har bestemt meg for å gå inn for å bli FitnessDrea! Jeg vil trene hardt, jeg vil ha fremgang, jeg vil se bra ut og jeg vil føle meg bra.

På dager hvor motivasjonen for trening ikke er på topp (for jeg vet jo de dagene kommer), er det greit å ha noe som får en i gang. Derfor investerte jeg i litt nye treningsklær som du kan se på bildene over. Digg å føle seg vel i nye treningsklær! De gamle var dessuten begynt å bli rimelig slitt, så jeg trengte en oppdatering på den fronten i klesskapet. Men, nå skal jeg stikke og trene litt cardio, før jeg tar kveld i sofaen! Hugs.

Share:

2 Kommentarer

 1. Stine
  august 8, 2014 / 13:33

  Hei.
  Jeg vurderer sterkt å få meg bichon havanais, men er nysgjerrig på mengden pelsstell. Det sies at det er utrolig mye pelsstell, men hvordan er det når pelsen klippes og holdes kort? Børster du Gizmo flere timer hver dag og bader du den ofte? Jeg er klar over at det blir noe pelsstell, men lurer vel på om det blir mer overkommelig når pelsen klippes. Håper du kan svare!

  • Drea
   august 10, 2014 / 20:29

   Jeg har ikke vært flink nok til pelsstellet hans, og ikke klart å holde han kort nok til at det ikke baller seg og blir masse floker. Så derfor har jeg barbert ham helt et par ganger. Da ser han skikkelig snål ut, men det vokser heldigvis ut. Nå skal jeg prøve å holde pelsen hans kortere, og klippe før det blir krise! :) Da er det ikke så mye pelsstell som skal til. Bader han ganske ofte, og børster ham godt etter badet. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.