Kettlebell sunday

kettlebell2

kettlebell

kettlebell3

kettlebell4

Jeg bør virkelig øve på treningsposeringstrynet. Man vil verken se ut som at man har smerter, bæsjer på seg eller får orgasme mens man trener, lissom…

I helga var Vilja her hos meg (og vi hadde en fantastisk fin helg som jeg skal poste bilder fra litt senere), så derfor ble det dårlig med trening i går. Det tok jeg igjen på Maxtrim i dag, da jeg tok med meg min 12 kgs kettlebell som jeg trente cardio med. 12 kg er ikke så tungt, men over tid så kjennes det virkelig i hele kroppen. Og jeg blir andpusten. (Underdrivelse, I must admit. Jeg blir halvdævv.) Kondisjonen min er virkelig ikke mye å skryte av. Burde kanskje gjøre noe med det, haha. Men anyways! Vil bare si fra at jeg poster fler bilder på Instagramkontoen min (@DreaKarlsen) enn jeg gjør her på bloggen. Hvorfor? Det er enklere, tar kortere tid og jeg slipper å bruke macen. Min bærbare er som kjent dø, og jeg har enda ikke skaffet meg ny. Det blir ny mac i løpet av måneden nå, og da lover jeg at blogginga skal ta seg opp også! Ting er lettere med en bærbar mac! Ciao. 

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.