Love my lips

vano2
vano4
vano
vano3
restyll

Mens jeg var i Trondheim, dro jeg likså godt den lille kjøreturen ut til Stjørdal for å si hei til Vanja på Vano-klinikken. Vanja er den som fikser leppene mine så de blir fine og hotte! Sist gang tok vi i litt Restylane Lip Filler, men denne gangen gikk vi for Restylane Lip Volume – som gir noe mer volum og fylde enn filleren. Jeg ble superfornøyd med resultatet! Det blir jo alltid mye diskusjon rundt dette med å fikse på utseendet, noe jeg godt kan forstå, men jeg må helt ærlig si at det… Vel. Det får meg til å føle meg mye bedre. Jeg trives med det! Hva syns dere om resultatet? 

lipssssss

Håret mitt har dessuten lysnet så mye i solen i det siste, at jeg nå vurderer å bli blond med rosa tupper! Haha. Jeg elsker jo forandringer. Neste tur til friøsren kan derfor bli veldig interessant. Endelig har jeg ikke svart, mørkt hår som begrenser mulighetene. Men – nå var det nok pjatt om utseende og sånt. Ha en fin kveld! Hugs.

Share:

2 Comments

  1. juli 30, 2014 / 18:48

    Greit med et lyst hår som utgangspunkt. Spesielt om man liker å endre hårfarge ofte ;-)
    Blir spennende å se hvilken farge du ender opp med :)

  2. juli 30, 2014 / 21:35

    Kjempefine lepper! Holder på å fylle på mine jeg også, da hos injeksjonsspesialisten. Skal på andre fylling i august, gleder meg til jeg er ferdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.