Tried to see the world through your eyes

windowpuppylove

Minor Majority – (Think I´m) Up For You & I

Jeg er lei. Tanker og følelser flyr akkurat dit de vil, mens jeg sitter igjen tiltaksløs og sliten. Jeg burde være glad. Jeg burde nyte ferie. Jeg burde klare å slappe av, og våkne opp klar og opplagt for en ny dag. Jeg burde glede meg til de neste to ukene. Men så lett er det visst ikke. Kroppen og hjernen min motarbeider meg. Det er sånn det føles. Om livet var ei vekstang, så har noen slengt på 20 kg for mye på hver side av min stang. Mest av alt har jeg lyst til å krølle meg sammen i senga med dyna helt opp til halsen med en stykk kosevalp som kysser meg på kinnet tett inntil meg. Og jeg vil bli der. Helt til jeg kan våkne opp uten å tenke «hvordan skal jeg komme meg gjennom denne dagen?». Helt til jeg ikke lenger bare tenker på alt jeg burde – men at alt det går helt av seg selv. Slik det burde være.

Del

2 Kommentarer

 1. juli 5, 2013 / 18:46

  Trist å høre :-/ Men husk at det er slike episoder i livet som gjør oss sterkere som menneske!

 2. Bjørg
  juli 7, 2013 / 23:17

  Livet er ikke alltid like lett…
  Jeg skal ikke si: Du har da så mye å glede deg over, ei herlig lita datter og en sjarmerende liten valp! Dessverre er det ikke sånn psyken vår fungerer.

  Men jeg KAN si: Som oftest kommer det snart bedre dager, da livet kjennes mye, mye bedre :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.