Nytt medlem i Applefamilien.

Photobucket

Jeg har fått et nytt medlem i Applefamilien min! Nemlig denne karen – Time Capsule, som jeg var så heldig å få i forsinka bursdagsgave av Kaj. Tusentusentusentakk! Så dagen i dag har gått med til bildesortering. Jeg fant ut at det var litt greit å kaste vekk ubrukelige bilder før jeg tar back-up av dem. Og at det kanskje er litt greit å ha orden i bildemappene også. Det har virkelig vært en heldagsjobb altså! Jeg er ikke helt ferdig enda heller faktisk, så jeg får vel bruke litt av kveldens timer til det også. Anyways, boring talk must stop.

Jeg tenkte kanskje jeg skulle informere litt om hvordan det står til med studiooppstart her i Trondheim! Jeg krysser fingrene for at alt ordner seg snart nå, og at jeg og to til blir enige om å leie et lokale jeg har vært å sett på. Jeg er SÅ gira, you have no idea! Så nå håper jeg de to andre faktisk blir med, og at vi kommer i gang innen kort tid. Det hadde vært… ubeskrivelig gøy. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere så fort jeg vet noe mer. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. november 17, 2010 / 20:37

  grattis med herlig apple produkt :) Burde ha en slik jeg også :) Vet ikke om jeg har vært her inne å skrevet før, Men vil bare si att du tar de nydligste bildene. Fikk deg anbefalt av peekaboo carlsen. :)
  ha en flott flott kveld. klem fra ei tiller jente :) ;)

 2. november 17, 2010 / 21:09

  Det er kjekt med slikt som virkelig fungerer! Og det gjør jo ting fra Apple. Skal du bruke den som Time Capsule da? Eller bare som en disk?

 3. november 17, 2010 / 21:36

  Hei Drea! Hvordan sorteret du bildene dine??
  Hvordan har du orden og finner frem?

 4. Drea
  november 17, 2010 / 21:48

  Maren: Vel, jeg bruker Adobe Bridge, og sorterer bildene i mapper. Jobbmappe og Personligmappe. Så har jeg alle bildene av Vilja i ei undermappe i Personligmappa, bilder av meg i ei mappe osv, osv. Og jobbilder er sortert etter navn på kunden, selvfølgelig. :)

 5. november 17, 2010 / 22:30

  Jeg holder på med det samma selv. Bildesortering er mye mer jobb enn man skulle tro! Heller ikke jeg er ferdig, men så godt det blir når vi blir det :)

 6. november 17, 2010 / 22:48

  hihi, vilja er så søøt! hilsen jenta i bussskuret :-)

 7. november 18, 2010 / 06:32

  Apple har ihvertfall fortstått seg på dette med design.. :-)

 8. Drea
  november 18, 2010 / 10:26

  Bjørn: studere? Jeg skal da vel ikke studere noesomhelst! :b

 9. november 18, 2010 / 12:55

  Nei! Der kan du se!

  Bare jeg som leste og drømte om at du skulle begynne på fotofagskolen over jul, men det var studio og ikke studie… :p

 10. Drea
  november 18, 2010 / 12:59

  Hihi, studio vet du! :D Men jeg kan jo ta meg en sniktur på Fotofagskolen også jeg, hihi!

 11. november 18, 2010 / 17:21

  Da må du husk å kom på kveldstid når d ikke e folk der, for ellers bi d itj nå sniktur :p
  Eller så kan du få kom på besøk når d faktisk e folk her :)

 12. marit
  november 19, 2010 / 23:16

  kor mye trur du det blir for dere for det studioe å er du villig til å ha me flere ?

 13. november 23, 2010 / 19:31

  Hei Drea, igjen.
  Stiller du ISO, blender og lukkertid på hvert bilde du tar? Er det forskjellig fra studio til ute i naturen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.