Love in Decay.

Grand Island – Love in Decay.

Denne tirsdagen begynner med musikk. Eller rettere sagt; begynte, for nå er jo klokka tolv og dagen har begynt for lenge siden. Frem til Kaj kommer hjem fra jobb skal ikke jeg og Vilja gjøre så veldig mye annet enn det vi bruker, men når Kaj kommer hjem skal jeg ha en fotografering jeg tror blir veldig gøy! Og ikveld skal jeg prøve å få trent litt igjen. Det har blitt dårlig med trening i det siste. Auff. Jeg har blitt for lat! Anyways, nå skal vi spise litt lunsj her, så ha en fin dag! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. KM
  februar 23, 2010 / 13:42

  Stadig vekk inne å titter etter den filmen jeg asså ;)

 2. Drea
  februar 23, 2010 / 13:54

  KM: den kommer, jeg har bare ikke hatt tid enda! :) Men i morgen skal jeg ha en fotografering i studioet, og da kan jeg liksågodt ta med Vilja en tur også! ;D

 3. KM
  februar 23, 2010 / 13:57

  Fantastisk! Gleder meg! :D

 4. februar 23, 2010 / 14:32

  Fine sangen <3 Håper du får en nydelig dag, Drea!

 5. februar 23, 2010 / 14:34

  Jeg har også store ambisjoner om å få trent litt i dag, er altfor dårlig til å komme igang :P Ha en fin dag! :)

 6. februar 23, 2010 / 19:02

  Jeg er eeelendig med å kommentere her inne, men jeg leser alle innleggene dine! Bare så det er sagt. Du tar så utrolig pene bilder, og jeg begynner å småsikle litt når du poster outfit bilder. Stå på drea!:)

 7. februar 24, 2010 / 00:33

  Åååh, som jeg elsker denne sangen! :D Og good bedring! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.