Dagforvirring og supertirsdag.>

Nå er det jammen blitt tirsdagskveld igjen også, og da er det snart helg. Haha, tenker du kanskje nå, du kan å spøke og le du, Drea! Men jeg mener det. Det er snart helg igjen, for dagene går så fort at jeg alltid tror det er dagen før dagen det virkelig er. Som for eksempel i dag. Jeg var sikker på at det var mandag, men det er jo tirsdag. Så sannelig. (Nå hørtes jeg ut som en gammel dame.)

I dag er det tirsdag, min yndlingsukedag. Det er så mye gøy på tv! (Nå hørtes jeg ut som en feit, slapp tv-slave.) Og siden Vilja uansett blir veldig, veldig sinna om jeg legger henne fra meg kan jeg liksågodt sitte foran tv'n med henne i armene hele kvelden. Jeg elsker å holde henne når hun sover, og jeg vil jo ikke at hun skal bli lei seg heller. (Nå hørtes jeg ut som en typisk mamma.) Det er tirsdag, og jeg har skrevet saker og ting som får meg til å høres ut som en gammel, feit, slapp, og typisk tv-slavemammadame. Ja, jeg tror det oppsummerte dette innlegget ganske så godt.

Sånn helt forresten på slutten her. June Sundet har en ganske så interessant avstemning på bloggen sin i dag. Hun har satt i gang en bloggkåring hvor det store bloggforbildet skal kåres. Jeg er en av de nominerte, så om du mener jeg er et godt bloggforbilde hadde jeg blitt ekstra glad om du hadde orket å stemme på meg her. Jeg er glad fra før også altså, men da hadde jeg blitt ekstra glad. Og creds til June som kommer på en slik morsom kåring! Nå begynner tirsdagens tv-maraton snart, så nå jeg skal ta meg et glass O'boy og kose meg. (Har mest lyst på kakao, men jeg tar ikke sjansen på å drikke kakao med Vilja i armene. Jeg søler alltid.) Ha en fin kveld!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.