Gjennom røde hjertesolbriller ser jeg Rufus.>

I dag fikk jeg to par nye solbriller i posten. Hjerteformede, både røde og svarte. Enkelt bestilt fra Ebay, og de kostet bare cirka syv dollar per stykk. Gang det med omtrent fem, og da har du kostnadene i norske kroner. Billig og veldig enkelt, men likevel gir det stor lykke. Jeg liker dem kjempegodt. Nei, forresten; jeg elsker dem nesten.

dreasolbriller

Solbriller fra Ebay. Har dem i svart også.

solbrillleeer

Så, over til litt mer katteprat. Pusen har fått navn, og først og fremst må jeg takke for mange forslag. Ikke alle var like aktuelle, men det var faktisk et par navn som faktisk hadde passet godt. Likevel valgte vi noe jeg kom på. Slemt, hæ? Ja, litt. Her spør jeg om hjelp, og bruker den ikke. Vel, takk uansett. Katten heter Rufus. Det passer kjempegodt, for han bare er en Rufus. Tenkte på Kaizer ei stund også, men overraskende for mange, inkludert meg, ble det ikke det. Rufus it is, og alle er fornøyde.

Klokka åtte kommer mammaen min og tvillingbror på middag. Vi skal ha bacalao, så jeg driver og sulter meg frem til da. Baccalao er kanskje noe av det beste jeg vet, så jeg skal spise så mye magen har plass til. Nam. Når det kommer til fisk er jeg faktisk så godt som altetende. Jeg har enda ikke smakt en fisk jeg ikke liker. Er jeg ikke flink? Uansett. Kos dere i kveld!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.