Folk uten sosiale antenner irriterer meg…>

… enten om det er i fylla eller på en helt vanlig mandagsmorgen. Mennesker uten sosiale antenner burde skytes. Mennesker som får seg til å tro at det er lov å tafse på puppene mine når som helst burde skytes. (Kaj, du har selvfølgelig lov, og du skal aldri skytes.) Menn som drar opp skjørtet mitt bare for å få et glimt av den enormt deilige rompa mi burde skytes. Mennesker som ikke skjønner at jeg spøker når jeg egentlig er hysterisk morsom burde skytes. Mennesker som ikke ler av vitsene mine burde skytes. Og, selvfølgelig; fyllesyke burde skytes.

Nå har jeg nettopp sovet både godt og lenge på sofaen, og det var virkelig godt. Det var ikke bare godt, men det var nødvendig også. Nå er det druer, 24-melk, vann og Sex and the City på tv'n som teller. Det er faktisk ikke så ille til å være søndag. Takket være Carrie, Miranda, Charlotte og selvfølgelig Samantha. Ah, jeg vil leve i serien for en dag. Jeg vil leve i New York som Carrie. Just for one day. Derfor skal jeg nå late som. Bare på liksom.

(Jeg skulle egentlig ha postet et bilde av Åse Kristine og Sala her, men alle var desverre uklare. Kamera pluss alkohol pluss Drea er ikke en særlig bra kombinasjon. Beklager, Åse. Jeg må ta et nytt bilde en annen gang, og da lover jeg at du skal havne på bloggen!)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.