Velvet touch hårfjerning.>

Som du kanskje ser i tittelen handler dette innlegget om hårfjerning. Jeg er sikkert ikke den eneste som har alt for dårlig tålmodighet til å barbere leggene jevnlig. Jeg innrømmer det. Jeg gidder ikke, rett og slett. Jeg overlever heller et par hårstubber på leggene enn å barbere dem annenhver dag. Vel, det var før jeg hadde testet Velvet Touch. Ja, jeg er fullt klar over at jeg høres ut som en dårlig tv-reklame nå. Jeg er fullt klar over at du sikkert ser for deg ei dame som står og prater på et helt annet språk enn hva det stemmen sier; denne irriterende dubbinga du blant annet kan se på reklamen for et eller annet rengjøringsmiddel jeg ikke kan komme på navnet på engang. Den rosa greia. Uansett. Det er egentlig ikke meningen. Jeg lover. Men denne Velvet Touch-greia var rett og slett morsom. Det var fascinerende. Jeg skjønner ikke hvordan hårene forsvant, men det gjorde de i allefall. Det gjorde de døde hudcellene også, og glattere legger har jeg aldri hatt. Jeg mener det. Denne greia liker jeg.
velvet touch
Det er ganske enkelt. I en slik pakke er det tre hansker. Du tar på deg en hanske og bruker roterende bevegelser på leggene. Mer trengs ikke. Hårene forsvinner, døde hudceller forsvinner. *Poff*

Som all annen hårfjerning tar dette selvfølgelig litt tid. Med litt tid mener jeg ca. tre-fire minutter på hver legg. Det er da vel ikke så mye? Det tar garantert ikke lengre enn å barbere dem, og leggene blir mykere. Greit for meg!
Jeg skal definitivt begynne å kjøpe sånn. Ja til myke og hårløse legger!

En pakke inneholder som sagt tre hansker. Det vil si ca. 12 behandlinger. En pakke koster 99 kr. Du kan kjøpe det her.

>

Del

Kommentarer

 1. Nina
  august 26, 2009 / 23:08

  Dette produktet kjøper jeg også, men kjøper det her:

  http://www.ansiktspleie.com

  Tror ikke siden du nevner virker..

  Er helt enig med deg, hårfjerningen er ikke så ille med dette, men tar jo litt tid da… :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.